29.3.11

344 Смях!!!

Е не, не мога да спра да се хиля (защото смея  се е недостатъчно).Преди година , или повечко се смях с  Google translate , но явно не бях избрала точния текст.
Е те сега го налецих, десятка!!!Смях , много смях - чист, неподправен , гърлен , чак със слюнки.Па , посмейте се и вие :D

Кликвайте за голям размер.

Не мога да не отделя внимание на следните култови изречения от превода :D
Toy likes and pizhama
Shte srinesh his ego and show him that you are not in spec surprises.
Ne forget to enjoy every minute of your holiday


 

21.3.11

Изминали и отбелязани дни.

Реших и започнах да правя календар.Повече от ясно е, че този календар не е обикновен.Ха!(тук се замислям дали въобще боравя с нешашави идеи , чак и си отговарям->тц).
И се оказа трудно!Можех да използвам готови шаблони за календар , но не.Как така ще ми е лесно!?Не може.И то започна едно писане, подреждане , мислене...Докарах го до Март...а и то си е Март.За Април ще помисля скоро, преди да е настъпил {promise}.
Идеята всъщност дойде от това, че обещах да подаря картичка на 101-я фен на блог в Шматbook. Е, картичка не получи, но изпратих като изненада това!




И Април ще го подаря.За повече инфо ->Шматbook {линк в дясно на лентата}.

19.3.11

Из Операта: "Лекция по мазохизъм"

Действие 1:Часът е 7 без 1 .Делник, предпразник, празник- винаги е точно 7 без 1 .
Декор:
Морното му тяло е сгушено в пухенити завивки.Тъкмо е намерил позата , която цяла нощ е дирил мятайки се в чаршафите.Похърква с подсвиркване и му е едно такова блаженно.
Действие2:7!Дън-дън-дън.Трак-трак-трак....бау-бау-бау...тряяяяяяяссс,Мамооооооо....уаааааааа!
Речитатив:
Това е алармата мили мой,мили мой....Натурална.Няма нужда да бъде навивана, нагласявана, задавана ръчно.Тя е жива.Мърда, лае, звъни, трака, плаче, вика- чува се!
Декор+речитатив:
И той е в центъра на цялата музикална идилия.То са едни приятни за слуха арии, октави от горната гама, сменящи се мелодии , гъделичкащ музикалното ти образование кучешки лай и ооо, какъв завършек- солото в стържи врата.Сетивата ти се отпушват като след интервенция с пилинг маска клас А.Очите са на половината път от това да изхвърчат.Ушите ти препукват.Мозъкът ти премигва и заработва в дневен режим.Тялото ти е доволно от шоковите упражнения , подскок , завъртане, приповдигане и често пъти шляпване по очи на студения ламинат.Пилатес ли- няма нужда , това е терапия за всички стави,включително тренировка на слуха, обонянието и тук таме на няколко хиляди нервни клетки, които достойно са се гътнали.
Антракт: време за разливане на удоволствието от музиката по цялото му тяло.Без подготовка за следващо действие.
Действие3:8!Дън-дън-дън.Трак-трак-трак....бау-бау-бау...тряяяяяяяссс,Мамооооооо....уаааааааа.
Декор+речитатив:
Усмихва се на избора си на натурално чиста и екологична аларма.Толкова е щастлив, че никога няма да закъснее за работа.Работническият му дух е приповдигнат и започва деня с усмивка.Каква идилия.А по Коледа Дън-дън-дън е джингъл белс-джънгъл белс.Найс,а?
Действие4: 8:15!Бау-тъкър-бааааууу-тъкър,трак-трак-трак,трясссссссс....бу-бу-бу,пиууу-пиууу-пиуууу,гр-грррррр-гррррррр.
Речитатив:
Натуралната му аларма не го забравя,той не спи, не сънува и не се успива.Никога.Тя е толкова прецизна, смела, повтаряща се и озвучителна.И оо каква кулминация , тя се допълва от плачещо-виещи сонети, двигагателно-бучащи оперети и въздесъщи турбинно-пърхащи мюзикали.Той отдавна подскача радостен , направил си е кафе и блаженно сърба и смуче от това нагло успокоение.А тя, алармата , никога не спи.

Нечувано действие извън сценария!

8:30!Тишина!

Разумът му се дърпа , стене и милее за натуралната аларма.Но тя е под час мили мой мазохисте.Не тъгувай и утре е ден. Делник, предпразник, празник- пак ще бъде точно 7 без 1!И ти пак ще й се насладиш!

Аплодисменти.Публиката пощурява в птичи напев.


АНОНС
Лирически герой: хуманоид от среден апартамент , среден етаж, средна класа, средно луд.
Тенор: съседка с музикален инструмент тип ритъмни токчета , прототип Г-жа Фирдевс.
Сопран: Клисар, завършил музикалната академия без реализация на сцена.
Мецосопран:Три двойки рунтави , гласовити и свободограчещи псета,плюс една заблудена черна болонка на каишка.
Баритон:Възрастна , но достолепна входа врата, с ръждясали панти, спукан джам и неработещ механизъм.
Бас: пътнически самолет от клас low cost, често забелязван в лилав костюм и спуснат колесник.
Алт: Две годишен подрастващ господин.
Вокален ансамбъл: Бензино-нафтена сборна формация „ДВГ”.
Операта се поставя всяка сутрин в салон Охрид, вход безплатен!
*Забележка: в седмичните представления гост тенор: изкуствен интелект тип тел.аларма , мелодия „Хуманоид крещи действието „Ставай” на друг хуманоид”.
Приятно слушане!

п.п.Авторът претендира за реални и никак неслучайни герои.Не претендира за техническа, граматическа издържаност.Озвучение- на max!