tag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post3916127520886703233..comments2023-09-24T13:21:50.459+03:00Comments on Приказки от Острова : Среднощна музаLilhttp://www.blogger.com/profile/02400273741184836252noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-40107559644335090572010-05-07T22:31:03.513+03:002010-05-07T22:31:03.513+03:00А, молим, молим, пак заповядай :))) малко се тутка...А, молим, молим, пак заповядай :))) малко се туткам с отговорите, ама когато сколасам, съм наяве;))<br />Бон апети, бейби:)))Omniahttps://www.blogger.com/profile/15255324215732359247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-45101549319739313402010-05-07T18:35:42.450+03:002010-05-07T18:35:42.450+03:00Ох,Омииии....какво му се пише на боба в шкафчето :...Ох,Омииии....какво му се пише на боба в шкафчето :D Благодаря ти за оригиналната идея, ще се пробва задължително :)Lilhttps://www.blogger.com/profile/02400273741184836252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-7550407331173453332010-05-04T13:28:26.199+03:002010-05-04T13:28:26.199+03:00Нейзи, използва се или пресен зелен боб, или от ко...Нейзи, използва се или пресен зелен боб, или от консерва, но добре изкиснат. Ако е пресен, го сваряваш и пак изкисваш, след което го панираш по традиционният начин- овалване в брашно или галета, яйце и го мяташ в сгорещен предварително тефлонов тиган със зехтин или масълце и го запържваш / не до препържване обаче/, след което аз си го поднасям с оцет / обичам кисело/ и малко сол на вкус и воала- приятен апетит :)))Omniahttps://www.blogger.com/profile/15255324215732359247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-36529423830521015372010-05-03T22:39:25.108+03:002010-05-03T22:39:25.108+03:00Omnia - как го правитш тоз паниран зелен боб ми е ...Omnia - как го правитш тоз паниран зелен боб ми е питанката ...аз съм го яла пържен да хрупка пръчица по пръчица ...ама паниран не бях :) Лил ..облизах се и мисля да си направя тая салата тия дни . .пасва на диетата ми - просто ще пропусна пшеничмния хляб с масълце ...:)Neizi_sshttps://www.blogger.com/profile/16806022512562194287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-3500816815797559852010-04-30T13:30:14.205+03:002010-04-30T13:30:14.205+03:00Поздравления Лили, не само за интересно звучащата ...Поздравления Лили, не само за интересно звучащата салата (заради лимона, сиренето и колбаса с удоволствие ще пробвам) ами и заради твърдия характер, който те е вдигнал нощно време да си спретнеш хапването :) <br />С мисълта, че не само у нас ядем среднощ, ще работя по-леко днес :))))pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-18951522697534991322010-04-30T13:07:20.728+03:002010-04-30T13:07:20.728+03:00:)))
сЯ, да сме наясно, зелен боб ям само паниран,...:)))<br />сЯ, да сме наясно, зелен боб ям само паниран, иначе хич, ама хич не го харесвам. НО... тази визия и тази рецепта накара слюноотделителният ми апарат да заработи по никое време / преди малко станах, а обичайно идвам на себе си след около три часа, включително и сетивните ми модалности, а сега.... бе как мой да причиняваш подобни неща на сравнително спящ човек :))))/.<br />Да живеят музите, смятам да пробвам тази импровизация :)))<br />Хубав петък и вдъхновяващ уикенд пожелавам и на теб ;)))Omniahttps://www.blogger.com/profile/15255324215732359247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-48587267438075209112010-04-30T11:51:21.826+03:002010-04-30T11:51:21.826+03:00Дани Благодаря :) Усмихнат на теб :)
Идичка,ми ти ...Дани Благодаря :) Усмихнат на теб :)<br />Идичка,ми ти си ми няква абсурдно смешна и затова тея ми ти мискове ми вкарват спомени за пилета по дижонски и гларуси :)<br />Оо ,зелен бобеццц :))) И аз така си го правя често,защото у дома само аз ям.<br />Хубавввввв Петъккккк на сите :)Lilihttps://www.blogger.com/profile/16871268788789988020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-40940579016053710872010-04-30T08:34:21.611+03:002010-04-30T08:34:21.611+03:00Горчица? Майонеза?? Аз не обичам горчица, като изк...Горчица? Майонеза?? Аз не обичам горчица, като изключим използването и за мазане на пилешка кожа, желателно дижонска;).Обаче тази ти комбинация направо ме хвърли в размисъл и на момента давам име- Бобски сбирщайн по Лилски( от френския прованс Лил идва):))<br />Сега отивам от другото място да те чета,че не виждам снимките:) <br /><br />пс- обожавам салата от зелен боб, само че залята с горещо олио, оцет, много стрит чесън и обилно нацвъкано с магданоз;) <br />Мцунннннн:)Ирония Идиотоваhttps://www.blogger.com/profile/03741047400840861477noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-24634874704798576722010-04-30T08:13:50.526+03:002010-04-30T08:13:50.526+03:00Снимките са много изкусителни, Лили :))
За мен ням...Снимките са много изкусителни, Лили :))<br />За мен няма невероятни комбинации /както се казва обичам :манджа с грозде"/<br />Слънчев ден!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-56950525362423937682010-04-29T23:44:35.758+03:002010-04-29T23:44:35.758+03:00Хе-хе Онди :) Точно от тебе не го очаквах този сре...Хе-хе Онди :) Точно от тебе не го очаквах този среднощен коментар-усмихна ме :) Честно си казвам вкусно си беше ;)<br />Хубава вечер и на теб и не се преуморявай :)Lilhttps://www.blogger.com/profile/02400273741184836252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2389224656848417258.post-24589181382726775852010-04-29T23:38:11.260+03:002010-04-29T23:38:11.260+03:00Е, щом си си заситила рецепторите да не те мисля п...Е, щом си си заситила рецепторите да не те мисля повече ;).Наистина дори и на мен не би ми дошло наум това съчетание на продукти,но в името на рецепторите важното е, че е било вкусно! ;)<br /><br />п.п.хм какви глупости пиша..явно зле ми влияе бачкането вечер! :D<br /><br /><br />Хубава вечер! :)Ondinehttps://www.blogger.com/profile/04683774157510851445noreply@blogger.com