17.1.10

Стъпка напред

2010 г. дойде!Ще дойде и 2011 г. -живот и здраве!
Противник съм на равносметките,защото според мен връщането назад и пресмятането на собствената парабола е стъпка назад.Не е нужно да се философства над вече случили се емоции,лошотии ,усмивки и прочие моменти от изминалата година.По-удачно е да си кажем:Доволен/на съм!Време е за още една ,дори по-успешна година.И така ,с рогата напред.Годината ми започна активно,усмихнато,с гости,емоции -точно каквато съм си я представяла минута преди да настъпи.Пожелах си да сме живи и здрави,за да постигнем целите и да видим мечтите си на небосвода на реалността.Обещах си да се усмихвам повече,да се отнасям още по-позитивно към всичко сиво и да оцветявам дните си със спокойствие,любов и удовлетворение.Пожелавам го и на вас.
От малка съм на мнение,че всяка нова година трябва да се предначертае с нещо ново,за да ни върви.Спазвам това си самоправило.И тази година започнах с нещо ново.
С нови "дрехи" за двата ми блога.
И разбира се с така чаканият (от мен) момент да се захвана с проект,чието начало дадохме днес.Гордея се с колегите и им Благодаря.


Ние снимаме ми дава надежда,че винаги можеш да погледнеш навън и да видиш невидимото.Можеш да разчиташ на истинските хора,които са около теб.Можеш да споделяш ,без да ти задават въпроси и да те критуват.Можеш да бъдеш себе си.Благодаря!
Проектът е отворен за всички Вас,които намирате нещо свое в една снимка,момент,информация,детайл.Заповядайте!

3 коментара:

  1. Успех!Част от присъединилите се познавам, като добри фотографи. Една снимка понякога може да разкаже много неща.

    ОтговорИзтриване
  2. Успех Лили на всчки вас.Ще се радвам на вашите успехи. Една снимка е много нещо!

    ОтговорИзтриване
  3. Ихаааа, тъкмо да събера мат'риал за бъдещото ми цифрово апаратче и знам( както писах и при Хриси), че всичко ще бъде хубаво и грабващо окото:) Още повече, че ти си начело , значи наистина ще е идеално:)Мммляяссс:

    ОтговорИзтриване

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)