7.10.09

Мрънкам


Мрънкам си на ум,че и тука.Мързи ме,спи ми се,боли ме глава,прозявам се до разчекване на устата.Тотална летаргия и умопомрачение откъм размърдване.Ужас.То пролетната умора мина и замина,сигурно и есенна има.То бива да ме мързи и да се чувствам кат' онези желирани топчета дет' си подмятат лапетиите в парка,ама това ми идва в повечко.Мързи ме да ме мързи чак!
Мрънкам още ,че искам у дома на топло,да спя,да спя...ама много да спя (прозяф).Оф,чак очите ми се насълзяват от мощните прозявки и мисълта за уютната ни спалня...ммм..доспа ми се тотално.Клепачите ми натежават и аха-аха да заспя..дзърррррр..да бе -аз съм на работа!Какъв проблясък само!
Размотано ми е,размешано,олигофренично,замаено,точкогледащо и петнисто при опит за фокусиране.Небалансирано и отчайващо дезориентирано.
Мрънкам още повече ,че е едва Сряда,едва 15 часа и някоя минутка.Седмицата си е баш в апогея,а на мен ми се струва отлетяла ,далечна -все едно е 3-та поредна без почивка.
Мрънкам.Искам на любимото и май вече изтърбушено от полягвания диванче.Искам мляко с какао.Искам да си гледам сериала.Искам шибаното копче на фурната да не беше се прецаквало.Искам кранчето на мивката да не тече.Искам да няма мухи!Искам почивка,релакс,да се наспя.
Мрънкам....ама какво от това?!

4 коментара:

Златина каза...

Мрънкай си! :)))
На мен така ми олеква! :)

Plamena Markova-Koleva каза...

Мрънкането може да бъде много сладко, особено ако успееш да надуеш главата на някое още по-голямо мрънкало ;)

(в твоя чест - тъкмо се прозявам мнооого широко, после ще си спретна едно мляко с какао, ще легна на дивана и щрак на "Забранена любов" :)

Lil каза...

@Злати точно с цел олекване си беше :)
@Плами трогната съм за оказаната чест.Благодаря ти :)
Усмихнат ден момичета :)

I каза...

Off Topic: Лили, имам забавна щафета за теб - заповядай в блога ми.:)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)