8.4.09

The punches and my big inspiration

В този хубав пролетен ден реших да се раходя до магазина "30-те рамки" на Ботев.Незнам точния номер и за ориентир давам след закусвалня Otto :) (след пресечката Ботев-Солунска,нагоре към НДК).И влизам аз там и като ме хвана едно вдъхновение да пазарувам....олях се даже :) Предишният път като си купувах от там хартия питах за пънчове,но ми казаха,че нямат.Пак попитах,но този път любезната дама ме попита какво е това,защото помнела че съм питала и преди.Обясних с две думи "перфоратор с формички" и тя за моя радост възкликна "О,дааа имаме разбира се".Бях много щастлива,защото не ми се ходеше до "Слънчоглед".Оказаха се и по-евтини ,големият е 8.50 лв,а малките са 2.70 лв.Накупих си и нови лепила ,за сметка на дефектното вчера днес си взех две по-големи и по-добри.Намерих си и много други неща,които се виждат на снимката :) Но "the punches" бяха моето голямо вдъхновение днес :)



Направих 3 мини-картички.Наричам ги мини защото и аз нямам идея както точно да ги нарека според размера им.Използвах цветни релефни картони -260 гр.Елементите са от ръчно изработени елементи и разбира се новите пънчове и лепила :)Темата е пролетна :)
Само цветенцата върху жълтата лентичка са мое производство с малкия пънч-цветенце :)Всичко изрязах с новия тример и залепих използвайки ролковите лепила и едно ново ацетоново лепило,което си взех днес :)




®all rights reserved

11 коментара:

Ivolina каза...

Чудесни картички са се получили. Честито и за новите придобивки. А колко струва такова лентово лепило?
Не съм търсила тук, но като гледам колко лесно лепят с него се съблазнявам и аз да си купя.

Toni каза...

Лили, чудесни картички! Първите две наистина много ми харесват - по тях няма нищо излишно като елемент, а са толкова въздействащи и ефектни. Продължавай все така :)

Neizi_ss каза...

Муцоранке влюбих са в зелената - Ти си невероятна - не една, не две, а цели три картички :) Просто нямам думи. Добро утро от мен и целувки с пожелания за слънчеви усмивки :)
Ще се чуем по-късно!

Lil каза...

Добро утро момичета :) Благодаря за милите думи и оценката на творчеството ми :)
@Ivolina -тези,които си купих вчера от магазина на Ботев бяха последните на цена 2.50 лв едното.Дано пак да зареждат.Иначе в Офис Екпрес има същото,но малко по-голямо за 3.60 лв.
@Тони Благодаря :) Онази с ябълките не ми се получи,защото сглупих да залепя белия картон преди лентичката и после стана една каша..но все пак реших да я довърша :)
@Нези-мерси миличка.Да три-защото пънчовете са три,а и пролетта ми носи муза и настроение ,което е най-важното за една творческа личниост :)
Много слънчеви усмивки на всички :)
Приятен да ви е денят :)

Rossitca каза...

Лили, честито за придобивките!
Не знаех, че продават такива пънчове и на други места освен "Слънчоглед". Много полезна информация. А картичките наистина са пролетни с тези цветенца! Поздрави

Lil каза...

Благодря ти Роси :)
Да има и други магазини.Аз дори не съм ходила в Слънчоглед,само страницата им съм разглеждала :)
Благодаря за милите думи за картичките.
Очаквам и твои да видим вече :)
Усмивки,
Лили

Рачето каза...

Лили,честито за новите придобивки.Аз имам вьпрос --А панделките от вашите магазини ли са ?Ние с Иволина обиколихме доста магазини ,но в Варна няма нa точки
намерихме само турски, но като качество са ужасни.
лека вечер

Lil каза...

Здравей и на теб @Ra4eto.Много ми е приятно да видя тук приятели на Ivolina.Панделката е от ръчно изработен кит от Англия.
Скоро ще ги видиш как изглеждат-предполагам Ivolina ще ти ги покаже :)
Усмивки,
Лили

Arabela каза...

Привет, Лили! Радвам се, че съм донесла радост на някой с моите работи. Блогът ти е прекрасен - място за вдъхновение и чудесни изживявания. Благодаря ти! Много успехи и неуморна муза ти пожелавам!

Lil каза...

Здравей Арабела :) Радвам се да те видя тук :) Много благодаря за милите думи.Дано и ти ни радваш с пррекрасните си неща постоянно :) Онова цвете на Corel Paint наистина ми взе дъха :)
Усмивки,
Лили

أمل каза...

много са хубави ;)))

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)