17.6.09

Мързеливо...


Мрън..мрън..Мръни!

Мързи ме да напиша нещичко,за да отбележа мързеливото си лятно съществуване.Демек мърдам!Трудя се като неуморна пчеличка.Хилежвам се на Рони /изтрепа рибата пич/ :P,дрънкам простотии на Хриси и се чудя де е ФифонЪ!Демек ,една "прекрасна",сиво-жълта ,седмична,смотана Сряда.Освен че съм свързочник Англия-София-Равда-София-Хасково ,май друго полезно не ми се види да съм сторила.Ама и това бива-всички са информирани,добре са-кой кърти кинти,кой си бере тиквичките,кой пече бръчки на моретУ и ме дразни със студения басейн и морския бриз.
Такова залинява се наблюдава само лятото-топло ми е,по вените ми тече мързел и единственото за което ми стигат силите е да мине и тоя жегав ден,че да си зема душ и да изпружа крака на дивана с тиквени семки и стар филм!Чудесничко си е.
Фифка и Мръни се опитват да ме раздрусат от това ми състояние,ама то да не е лесно такоз туловище го дигнеш-Ирония да се намеси тука ,оти се самоиронизирам.
В момента ме мързи още повече и поемам невенозно огромна доза смях от Рони,компания от Ревъла и вече топла бира!Цакам се сама-с топла бирЪ!Уф,станало 22:00.Това не е човешко.Кога ще живея...баси ежедневието.
Ууу,имам зелена лейка на Икеа-Тенкс Роси.Вече я сефтосах-горките ми плевелчета.Тази година са в ограничен брой,заради чистницата два етажа по-горе-мие си терасата с веро..мамка им чистнишка!
Днес ми е ден за нови /идиотски / занимания.Турнах си едно обратно броене в напеклия се мозък.08.08.2009-баси колко е далече таз отпуска!!!
Създадох и групичка от съЪкълии!Сродни души по моите критерии.Мъдрят се у десно под наслов "Видни Шматки".Промис да обясня избора си и да дам пояснения за едни цветове,които бях лепнала на някои от тях преди.



Стига толкова за днес...утре пак,но все пак зависи от нивото /не на Дунав/,а на мързела и жегата!

Лека нощ!

13 коментара:

Христина Чопарова каза...

Уууу, т'ва лейзаво коте как добре ми действа :))))
Аз като Видна Шматка да кажа, че мрънкането определено ти е противопоказно - види се, Глупендра е набарала и тебе, мръЗницата!!! :D
Лейзава нощ и прохладни сънища, Мръни 2! :P :*

Lil каза...

Ххахахаха...требе си зема резервен смешник!Мани ти таз Глупендра-голяма муза се извъди.Свежички сме-т'фа радва.
Мерсим-на север е хладну-ще спя Немрънкайки!Ха-ха :)
Цуфки Оригинална Мръни :)

Ирония Идиотова каза...

Аре ся и тиквени семки! За по-яко пробвай с обикновен слънчоглед. Домашно изпечен. С много сол и брашно. Гарантирам ти подута горна устна , език кат гюдерия, ама за сметка на това филма ( който и да е) ще ти се стори превъзходен. От обилното слюнкоотделяне, не за друго:) Иначе за мързела ще ти кажа това:-" Труда направо ме омайва..... мога да го наблюдавам с часове! "...:))
Раздавам звездички за мързел,, ако все още не си разбрала:) По ред на цветовете за сега се справяш:). Предполагам,че може и да се класираш даже. ( е тук наистина те иронизирам):))):)
Както аз за "Шматкология":)) Ммммцуннннн...:)

Анонимен каза...

Това с брашното в семките не го знаех....

Изоставам! :)

Le_Grand_Elf каза...

Колко детелинки, макар и четирилистни, играят си с цветовете, прескочикобилничешката...
под опортюнистичното "лека нощ" на едно шоколадче Милка (?!)

:)

Мяу!

Lil каза...

Котката и детелините ме навяват на мисълта,че ме домързя да си посадя плевели тази година,но за сметка на това си имам саморасли детелинки на терасата :)

morrt каза...

Качественият мързел е въпрос на израстване на душата към по-възвишени идеи от тези свързани с каквато и да е наложаща работа.

@Mammon
Освен за брашното, вероятно не знаеш и градската легенда, за циганката дето го продаваше едно време на улицата...и защо е толкова солен.
:)

Lil каза...

@morrt то само у 'Аскоу е така със солта.Я го знам!
За мързелът си ужасно прав.
К'во ново у Хасково,цапни една снимка -квато и да е.Май ми домъчнява за родната стряха..мрЪн!

morrt каза...

Пресни-пресни.
От прозореца на спалнята.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390636

Lil каза...

Хай стига бе :) Кърджалийска,откъм Славянска..се едно съм лепнала на джама на моделиерната в Diamond ;)
Все си е същото ,ама си искам дома,да се надишам на въздух,на мамините китки и татковата скара..мали-малиии :)
Тенск морте :)

Neizi_ss каза...

много са сфинявам @morrt - ма и у нашию край семките циганката ги солеше :) пък за захарните абалки и петлета - не ща и да си помислям от де им иде сладкуту :)
Цалуфки Муцорано - ама язе със закъснение стоплям да чета бисерите дет ги ръсиш - а по времето, по което си ма издирвала - дремех на дивана кат мисирка с превързана ръчица - с ракиен компрес - :)
- вечи съм дубле - ма отивам да наням! Бичам та - утре по някое време ша са чуем!

Rossitca каза...

Лили радвам се, че ти е харесала лейката. Дано имаш възможност и повече китки да сложиш и поливаш!

Lil каза...

Ей Роси ,как да не ми харесва.Сложила съм си я за интериор на малкия прозорец на тераската.А плевелчета имам ,малко ама имам.И детелинки-саморасли.Обещавам да я снимам :)
Целувки :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)