1.9.12

Гердан от моите дни


Има дни , в които ти се иска да има по-голяма дупка в земята, в която да заровиш ритуално всичките си мъки, тъга, несполуки- всичките глюпости , сбрали се върху изнемощялите ти раменца.Иска ти се още да заровиш глава в кофа с лед и да не усещаш нищо друго освен милиони ледени пробождания.Иска ти се да можеш да усещаш нищо.Да си се превърнеш в ламаринена душа и да дрънкаш на кухо.Иска ти се да си на върха на някоя планина и да крещиш неистово : Fuck you all!!!.Иска ти се...
Но има и дни, в които пеперудки галят его ти, гледат ти се романтични филми с Дженифър Анистън , купа пуканки и раздърпана пижама.Има дни , в които си щастлив, подскачаш и аха-аха да литнеш.Усещаш себе си толкова добре, че ти се иска да се клонираш, сега и на момента.В хубавия ден.
Има дни , в които любовта ти се струва розова, прекрасна , твоя.
Има дни, в които не ти е нужно да виждаш задници около себе си.
Има дни, в които понасяш всичко, което по принцип ти е прекалено.
Има и дни , в които ти е все едно и просто се търкаляш по линията на живота, като втасала  карпуза.И ти е хубаво.Не искаш да знаеш, да чуваш, да можеш, да искаш, да!Тези дни те връщат в състояние на кота нула и знаеш , че имаш нужда от тях за да  се приземиш.
Има и дни , които не помниш.Такива, в които забравяш, без спомени, без емоции-празни дни.Дъждовни.Хубави.Няма излишна информация или досадна загриженост.Без фалшиви усмивки.Без добро утро.Онези дни.

Има дни като днешният, в които искам да споделям.



Хубав ден желая на всички ☼

3 коментара:

traiana каза...

Хубаво е, че сподели:) Хубав уикенд и на теб!

Tania каза...

Добре си го казала!

Neizi_ss каза...

Има дни за щастие и за сълзи, има дни за радости и тъги ...лошите ни дават възможност истински да се наслаждаваме на добрите ...топъл уикенд, Смифче♥

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)