16.1.09

9+ и мирис на уикенд


Не е за вярване.Тц!Не се замотах ужасно много в собтсвената си мотаница,както се случва всяка сутрин.Това било типично женска привичка,ама при мен май е доста силна изразена.Как да е.Та каква почуда.Качвам се в трамвай 9 (както всяка сутрин де,освен ако няма някакви екстремни ситуации) и какво мислите?!Топличко,почти няма правостоящи,а на онова издигнатото ,зад ватманската кабинка ,прилежно наредени вестници.Тишина,няма манджи,няма смрад,няма блъсканица-спокойствие.Ей на това му викам аз изненада по трамвайски!Наистина малко се шашнах в началото,но пък к'во и това е възможно.Явно преди това е минал трамвай и е иззел тълпата от спирката -с това си обяснявам безлюдието.Парното-на ватманката й е студено!Вестниците-страхотно откритие на разносвачите.Все пак във всичко си има логика!Не може ей так просто да е толкова приятно пътуването в трамвая!
~~~~~~~~@~~~~~~~~~~

И още повече-днес е Петък!Най-чаканият ден от седмицата.Не е нужно да изпадам в лирически отклонения ,за да се разбере,че мирише на уикенд!По-чудесно от това няма!
Последен напън за седмицата и дано получа това,което очаквам -в противен случай бих била доста недоволна и определено ще намеря начин да го покажа.Едно че ще омрънкам всичко и Васето ще ме смъмри,друго че ще си попсувам на воля по домашному.Не ми се иска да ни провалят плановете за утрешния пазар,така че искам пълна банкова сметка!
Хубав ден си пожелавам!На Васето по-малко петъчни нерви с кифлите!




®all rights reserved

4 коментара:

Анонимен каза...

Блазе ти, някои от нас и утре сме на work...

Lil каза...

Привет Casper :)
Е то нали сме много "мързеливи" -сите българе,та за т'фа се трепем 24/7.Не ми завиждай.И аз ще бачкам,макар и от нас :)

Анонимен каза...

Не мрънкайте ... и аз ша почивам работейки от вкъщи, щото ме домързя през седмицата да свърша това-онова ...тъй че съм солидарна и съпричастна. А за трамвайната идилия ...ти требе си сънувала бе девойко. Ние тук немаме трамвай, тук-таме некоя маршрутка и автобуси отнасящи ни към местата за "селско-аграрен уикенд" ... но на такъв перфекционизъм ни е трудно да повярваме, че може да попадне чиляк у големия град :)

Lil каза...

МрЪн!Не може така да се фантомизираш без да кажеш де си бре моме!
*
Па знам ли ...то ми се спеше..ама тъй си беше бре!
То и в наше село (родното) няма трамвай,а и аз май преди около 2 години установих,че въобще съществува градски транспорт -че дори и тролей!
*
Ти не ми обеснявай на мен,че ще работиш..май министерска закуска по морето беше таз твоя раута :)
*
Weclome back де :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)