13.1.09

Грррррр....



Изнервих се!

Мразя хора,които постъпват неетично ,некоректно,нечовешки ако щете.В личните си отношения,ако искат да се адските келеши-това не ме интересува,но когато става дума за работа-побеснявам!

2 седмици чакам един шибан и-мейл,който както и да го погледнеш отнема не повече от 5 минути.Но може би на онези там (щото и нямам идея кои са) им се струва ужасно непосилна работа,свързана с леене на литри пот и схващане на крайниците!Майната ви!Иска ми се да знам кой е шефът ви,че да го подпукам -дори няма да се замисля дали да го напсувам-просто ще го направя.

Отвратително е да знаеш,че даваш всичко от себе си и се трепеш като идиот-а накрая к'во->Нищо!

Всеки си има своите проблеми и притеснения,но когато трябва и да се тормозиш заради такива идиотични създания,без капка грам съобразителност -тогава вече на човек му прекипява и чашата на търпението му прелива до наводнение!

Но по-ужасното усещане е да си безсилен и да си гниеш в неведение!До кога бе???!!!До кога?

Да ви таковам,таковата (сочна българска псувня).

Бясна съм!

2 коментара:

Neizi_ss каза...

Пиле шарено и да не сенрвиш да не се нервиш - на ония там дето чакаш имейл от тяхне им дреме ...то и за това сме на тоя хал ...щото все нещо от някого чакаме и се надяваме всички да са като нас изпълнителни и коректни в отношенията. Не са научени, да постъпват с хората така, както искат да се постъва с тях - но както ти каза в личен разтовор - проблема е,че сме хора ... националната ни принадлежност допълнително утежнява факта, предвид родната ни народопсихоогия ...тъй че с по-малко нерви ... не взимай навътре и насериозно ежедневието, на стари години ще усетиш плюсовете и минусите от неврозите :)

Lil каза...

Мила,изговорихме го този казус-да!Но все още няма резултат и все още си седя в същото патово положение ,в което нито мога да мръдна,ни да пръдна (не е цинизъм).
Няма как да не се изнервям,след като това ме засяга лично ,а косвено и близките ми хора...
Но то всичко се връща,та онез да му мислят!

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)