7.4.09

Напазарувах и натворих

От урока на Jessica Prague в главата ми влезне мисълта,че трябва да имам тример-приспособление за рязане на хартия.Много съм скарана с ножиците и всичко що е по права линия!Не мога и не мога да режа по права линия-кофти за един творец.Та...намерих в интернет кои фирми предлага тримери.Поръчах си го вчера с комплект с 2 ролкови лепила (идеята,за които пак е от урока) и 10 метра двустранна лента за лепене.Много съм доволна.



Веднага ме "хвана" музата и изнамерих няколко изрезки останали ми от предишни опити за картички ,едно ръчно изработено елементче и се получи моята Синя пролет :)




®all rights reserved

7 коментара:

Neizi_ss каза...

ти си невероятна -страхотни са - и картичката и снимките - утре ще коментирам повече и по този и по другите въпроси - Сладки сънища Муцоранке! - сега се прибирам от срещи с министъра на земеделието :)))

Lil каза...

Грррр такъв министър ще ти дам,че и на земеделието.Влез малко в скайп дееее ,мрън.Иначе Благодаря-твоята оценка ми е важна.Цунки :)

Toni каза...

Лили, честито - направила си чудесен избор какво да купиш. Това са нещата, които и самата аз използвам най-често. Със сигурност няма да съжаляваш.
А картичката е много стилна и интересна - харесва ми :)

Ivolina каза...

Чудесна картичка Лили. Честито за новите придобивка. Тримера определено е полезна играчка.

Lil каза...

Благодаря ви момичета :) Като ме оценявате така добре и ме вдъхновявате :)
@Тони нямаше как да не си купя тример,ако искам да се занимавам сериозно с правенето на картички.Във фотошоп е лесно с инструментите,но иначе не чак толкова.Малко ме е яд,че едното ролково лепило се оказа дефектно и лентичката му свърши на второто залепване..но нищо ще си взема друго :)Благодаря и за картичката.В интерес на истината я направих точно за 5 минутки и наистина е от изрезки,защото преди това правих страничка с наши снимки :)Която може би ще покажа след като направя целия албум :)
@Ivolina Благодаря и на теб мила.Тримерът определено е забавна и много полезна играчка :)Сигурна съм ,че всички вие отдавна имате такива инструменти,но аз съм новаче и сега се досещам какво наистина ми трябва :)
Усмивки и според ден на всички :)
Лили

Rossitca каза...

Честито за придобивките Лили!
И аз ползвам подобен нож, понеже имам проблеми с рязането, но последно си взех още един тип гилотина, че и с този успявах да ги изкривявам!!
Приятно ползване и да правиш много хубави картички.

Lil каза...

Благодаря Роси :)
Не ми харесаха гилотините,защото нямаше за рязане на тежък картон над 260 гр.,но ще потърся и такива с лазерно наточен нож,за да реже всичко от раз :)
Писах ти нещо за идейния дом ,дано си го получила :)
Благодаря ти отново :)
Усмивки,
Лили

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)