26.5.09

Ей така за настроение...

Имам нужда да разпусна,да се отърся от ежедневните проблеми и да се потопя в тишината на спокойствието.Имам нужда да заровя муцунката си в някоя огромна бяла,горска роза и да вдишвам докато ми залюти на очите и гърлото от опияняващия аромат..Искам да тъпча борови иглички по някоя планинска ,козя пътечка-без да знам накъде съм тръгнала и без да ми трябва часовник,телефон,компютър..нужно ми е да изпадна в безтегловността на безвремието и да вися с главата надолу ,за да изпаднат всички натрупани негативни гадинки...
Имам нужда да се смея до болка,имам нужда да застана на някоя скала и да се взирам дълго време в залеза или да се вслушам в думите на нощното море ...имам нужда да ми попее щурче и всякакви нощни гадинки да ми танцуват /макар да не обичам насекоми/..
Имам нужда някой да ме зашлеви с огромен букет цветя и да гледа израза на лицето ми с неприкрит и искрен смях..имам нужда от почивка...дори за малко си я давам ето така...





8 коментара:

Neizi_ss каза...

Първо да кажа, че обожавам Анастейша ...а от там нататък - да човекима нужда да избяга от всичко и всички ..., често си мечтая да съм някъде в планината, където да няма обхват за телефоните .... да се заровя с музикаи книги на един диван пред камина, но някъде край мен да има и вод - дали ще езеро или река няма значение ...но водата ме успокоява ...и да не виждам хора ...знам че няма да зидържа много, защото като цяло харесвам нмчина си на живот и ритъма, който сама съм си избрала - но от презареждане всеки има нужда - в крайнасметка сме хора, а не машини.

Lil каза...

Ооо,пак станахме две!Колибка в планината,с камина,голям люлеещ стол,червено вино,тиха музика и две приятелки....перфектната почивка!
К'во ни пречи да си я спретнем :)
Смифки...а Анастейша..уникална е,гласът й ме зарежда със сигурност ,усмивки и абсолютен позитивизъм :)

Dimana каза...

Ето ти нещо отпускащо, което ми действа на мен :))) http://www.youtube.com/watch?v=uAqh866cAfo

Lil каза...

Тенксссссс :) :) :)

Aquawoman каза...

Ооох и аз искам . Няма смисъл да ти казвам...
Чакай, че пак се размечтах :)))

Lil каза...

Ами като искаш -отиваш :) Даже си била Бубе,а аз май отдавна не съм водена на разходка,ама ще измрънкам някоя :)
В крайна сметка се сбираме групата на Шаро и отиваме нейде за един уикенд-колко му е ;) С Фифка вече сме обсъждали тази среща :)
Ама ще видим как ще нагласим,че да е удобно на всички :)

Jackie каза...

Ех, Лили! Мечтая си да съм на морския бряг, да има големи, разпенени вълни! Да се опитвам да вляза навътре в морето, а вълните да ме блъскат към брега. Косата ми да е сплъстена от солената морска вода, а кожата ми да се бели като петниста хиена!
Ех... :)

Lil каза...

Хубава мечта Джаки :) Много хубаво и обаятело пишеш :)
Да..море...тишина и приятен шум и най-вече почивка и спокойствие :)
Че кой ли не мечтае за това :)
Усмивки Джаки и тенкс,че намина :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)