13.5.11

Лудостта на една фантазия



Понякога просто стоиш в празното си съзнание и ти се иска то да беше друго.
Мечтаеш да се покажеш сред екзалтираните тълпи и да извикаш „Hey, bitches”.
Често неистовото желание да размахаш имагинерно-червеният вълнолом на косите си те кара да си жокей.Да яздиш и вятърът да се всмуква в изнемощялата ти утроба.
Друг път се събуждаш мокра.Изпила соковете на чуждия филм и докоснала се до оргазмът не емоционалните си вътрешности, разпуснали пипалата си в празната кутия на душата ти.
Случва се да не заспиш.Да забучваш ножове за масло в Минди .Блондинката с перфектния задник.Сладоледовата ти съдба все още мирише на вкиснато и ти се иска да я размажеш по тавана.Разбира се, че дори и феите с пръчиците са те изпреварили и тя се стопява, докато замахваш с костеливата си настойчивост.Мислите ти са впримчени в лепкавата си закърнялост, а ти все така не можеш да заспиш.
Вчера беше на 18.А днес за малко да станеш на 28.Живяла в пушечните утайки на образцовия дом и гледала порно със съседката, на изтърбушения от изстискани звуци диван. Истерически влюбена в изнасилената душевност , бликаща от мазния екран на телевизора.
Миналата седмица се опитваше да изиграеш перфектния дубъл от Маската със собствената си изпосталяла кожа.Не беше зелена, нито успя да спасиш набръчканото си достойнство.Но остана гола пред огледалото.Успя да навиеш пружинестата си фантазия и се облече в славата на кучките, подритвайки истините и посипвайки с пепелива ирония тялото , в което те нямаше.

Днес.

[to be continued]

снимка:source ;text:liliya k.[me]

3 коментара:

Valkocompany каза...

Заспива тяяя ...заспива .
Нали е СПЯЩАТА КРАСАВИЦА :)
http://www.vogue.ru/news/celebrity-photos/264291/

Анонимен каза...

Hey, bitches! :D

симпатичен образ си създала, а и пък гледа порно със съседката! :D

чакаме с нетърпение продължението!

Lil каза...

@Val, добра интерпретация, ама нещо с пантофките и тиквите сме скарани ,та преминаваме на по-хард приказни герои ;) Още не съм я кръстила, но ще помисля :)
@lammoth,благодаря :) Не съм сигурна за продължението, мисля че там е ключовата дума ;)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)