5.3.12

{double shot}

{source google}


Аз ги познавам.Тях двамата.Виждала съм ги как словоблудстват,  как се усмихват ,  как допират крайчеца на измъчените си души в магнитното поле на възбудените си  съзнания.Често ги засичам да пеят,  сляли душите си като атомни отломки ,  стържещи в напевен и ужасно скован танц,  танцът на необузданата им свенливост.
Те се познават.И двамата.Виждали са се.Понякога затварят хоризонта заедно и слушат грохота от затръшването.Оглушават заедно при вида на еуфорията си и меланхолично галят стоманената си гордост.Често се подминават.Оставят другия да диша сивотата на сбободното място в киното.Успяват да се видят и без да се срещат.Цикличност.
Вие ги познавате.Тях двамата.Виждали сте ги.Винаги са там.Обличат погледите си в прашни отминалости и предстоящи  огледалности.Изтръпват заедно, наелектризират душите си с пипалата на емоцията си.Вплитат косите си в измъченото слънце и се потапят в ледената дълбочина на душите си.Гледат се, наострили подсъзнанието и готови да подпишат романа си  , с течността на романтизма. 

Те се обичат.Напечатано.Видяно през обектива. Шумно.Мастилено.Глухо.Замаскирано.Очевидно.Глаголно.С пяна.С три маслинки.С лед.Изпотено.Плакатно.Известно.Безсрамно.Отдавна.

Няма ли кой да им каже, че ние знаем?!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)