23.2.09

Понеделнишки...

ДоЪр Ден!

След снощното монополизиране до 1:30 все още купувам-продавам улици.И няма да забравя Дондуков-бахти таксата уе Донееее!
***
Мисля си да бъда кратка,поради криво-вкиснато-съненето си състояние.Искаше ми се да пожелая един по-добър и усмихнат Понеделник на всички обикновени хора на този шибан свят.Нека да се опитаме да започнем работната седмица (защото освен с работа с друго не свързвам новата седмица) с усмивка,по-малко предразсъдъци към околните и с прошка към нагазилите лука!В този ред на мисли ,все още тормозя съзнанието си с факта,че няма и не исмам да приема начина на живот на едно същество ,което отрови година от живота ми.Незная защо изобщо поставям това като тема за обмисляне,след като си имам толкова други нещата на главата.А самата особа не заслужава и прочутата "девета дупка на кавала".Може би отговорът е ,че е немислимо за мен самата да постъпя по такъв начин и то не с хората в обръжението си ,а със собствената си плът и кръв.Ето тази отсечка от целия пейзаж ми куца и може би се опитвам да пробия в чуждите помисли ,за да намеря поне 50% логично обяснение.Не намирам обаче такова като навързват картинките от живота на една к***а и този на майка-съвместимост 0.И определящо за настроението ми е,че като се сетя за нещо лошо ми изниква образа на пачата.Дали това животно не ме е травмирало за цял живот с мириса на собствената си идиотщина и непълноценност!Ужасявам се дори!
До тук с пошлостта човешка.
***
Да се върнем на това,че е Понеделник.-10 градуса не са това,което си мислехме и не успяхме да се превърнем във висулки докато стигнем до спирката.Работата е поносима.Хората ,които искаме да са до нас -са!Трябва ни само още малко доза търпение,много усмивки и идеята да зарадваш някого.

***


Още повече,че днешния Понеделник е личен наш празник.1 година и 4 месеца.
Обичам те!
***
Поднасям кафенце и още нещо на Фифончето и на всички четящи (Марги и за теб) ,за да се почерпите ,макар и виртуално.Подавам на Фифка специална чаша кафе с надежда скоро да ми се усмихва очи в очи :)
Нека този Понеделник бъде по-хубав :)





8 коментара:

Neizi_ss каза...

ау ...Да ми е сладко! Ша вземада си разваля талията, моме! Айде и да нети пука за пачата... Пачи ще има винаги и навсякъде ... унищожавай ги, с повече чесън :)
това в кръга на шегата - но пък защо не- ако ти е вкусно. Благодаря за надеждата и за усмивките :)

Lil каза...

Ей все успяваш да ме усмихнеш :) Благодаря ти :) Това за чесъна не ми беше идвало на ум ха-ха :)Original :)Целувки :)

Leucanthemum vulgare ;))) ... каза...

Благодаря за почерпката ;)
Желая ви още дълго време да сте заедно!!!

Lil каза...

Ха..приятна изненада касиопея :)
Надявам се да няма някакви подмолни замисли..защото няма да ми е въобще приятно.Също се надявам искрено да си направила този нов блог ,защото имаш такова желание ...ако ли не...няма да е добре.
И все пак честит пореден блог и мерси за пожеланията.

Leucanthemum vulgare ;))) ... каза...

Хеййййй ... пишеш, че изненадата е приятна, а после ме засипваш със съмнения ... Аз никога не правя неща, които не искам да правя. Та в този ред на мисли - да, желаех да си направя блогче и си направих. Според мен няма нищо лошо човек да има повечко места за размисли ... и страсти. Нали? ;)))

Lil каза...

Изненадата си остава приятна.Но знаеш ,че самата ти често си противоречиш в някои позиции и твърдения-познаваме се добре :)
В този ред на мисли,моля те не искам да прехвърляме някои дракащи отношения в комуникацията ни тук...това би ме натъжило много.
А относно блога ти-е ти имаш един,който беше хубав,защо просто не го обновиш (kasiopea.bg.net или нещо подобно беше) :)

Leucanthemum vulgare ;))) ... каза...

Всъщност ... не се познаваме добре :) А колкото до противоречията - нима е задължително човек да мисли само по права линия, м? :)
А относно другото блогче - то е с адрес http://kasiopea.bgit.net/ ...
И някой ден наистина може да го подновя :)))

Весел ден, Лили :))))

Lil каза...

Честит нов блог :)
Очаквам сериозни публикации и да си истинската Маргарита,а не kasiopea.
Съвет: смени името си на истинското..така няма да ми навяваш лоши спомени от едно друго виртуално пространство (ако желаеш разбира се )
Хубав и усмихнат ден :)

п.п.Марго това беше коментарът,който исках да оставя в блога ти,но така и не ми се появи думата за проверка и не успях да го публикувам.Провери,може да имаш проблем някакъв :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)