3.5.09

Floral Kit

Завършвам серията от цветно вдъхновение с един напълно готов кит ,който можете да използвате за направата на дигитални страници,QP,LO или за каквото сметнете за необходимо.В кита съм включила 30 елемента (embelishments),6 рамки (frames),9 фона (papers) и 7 текста (word art). :) Всичко в този кит е моя изработка.Елементите съм си ги рисувала сама,хартиите също сама направих с помоща на patterns,рамките са мои преработки,word art-ът е лично мой като идея и изработка.Предоставям китът напълно безплатно (още съм далеч от мисълта да ги продавам).Разделила съм го на 4 части,за да бъде по-лесно свалянето.Използвайте линковете под всяка снимка ,за да изтеглите съответните части на кита.Ами,това е.Надявам се да ви хареса :) Лично аз направо си го обичам :) Enjoy! :)

Part 1 elements

Part 2 papers

Part 3 Frames


Part 4 Word art



8 коментара:

Neizi_ss каза...

Добър ден - казаха ти го в прединя пост :) както винаги си се справила чудесно :) - пардон - повече от чудесно е :) ма талант бе ...рисува кат Пикасо :)или некой друг който си избереш :) Цалуфки ...аз продължавам с пролетното почистване, докато не е станало лято :)

Lil каза...

Ахаха ся и Пикасо станах.Благодаря ти Фифче :) Дано имаш време да си го свалиш и да твориш,твориш ама много да твориш.
Браво за почистването,моето е за утре -направо ми стискай палци.А и мама нещо се канела да идва,та може и да ми иде рахатя на..фиууу.Както и да е.
Цуфки и смифки {}

Ivolina каза...

Лили, прекрасна работа. Като гледам това, което си направила ми се присква да можех да работя с фотошоп, а не само да го гледам тъпо и нищо да не става.

Lil каза...

Благодаря ти Деси :) И ти можеш да се научиш-сигурна съм.Стига да имаш желание и време :)Аз да не би да съм се родила с фотошоп в главата :)
Усмивки прекрасен ден ти желая :)

Pattycakes каза...

Thank you for sharing this pretty kit!! :)

Lil каза...

My pleasure dear Pattycakes :)
I'am happy that you like it :)

september-silvia каза...

Лилянке,браво,отново много добра работа,ами започвай да продаваш и търси контакти -какво чакаш,всъщност хората сами ще те потърсят ,но и ти го направи защото тя-"тайната",чука на вратата,възползвай се!Целувам те бейби!

Lil каза...

Благодаря ти Силви :) Ами мислила съм го,но самото предлагане за продажба изисква да се впиша в някакви органичения и да седна да творя ,само защото трябва да има какво да предлагам.Това не го мога!Сядам и правя нещо,само когато имам желание,време и муза.Ей затова няма да я бъде никога да си продавам таланта.А и ако се случи ще се почуствам ограбена!
Принципи,при това телешки!Такава съм си :)
Цунки и на теб миличка :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)