12.2.12

Да заковем

Случвало ли ви се е да намерите нещо красиво,  омайващо ,  стилно,  или толкова впечатляващо,  че да ви се иска да го лепнете на десктопа си?! На мен да.Случавало ми се е и случайно да попадна на изображение ,  което ме впечатлява,  но забравям къде съм го видяла.Това ми причинява часове търсене,  изгубено време и често пъти резултат нулев.
Това е предотвратимо.С новата мини-социална мрежа Pinterest.Видях я при Nathalie . И поисках покана.Така действа за сега.През профила ви във фейсбук и чрез заявка за покана.Изчаках два дни и получих линк за присъединяване.Много съм доволна от това приложение.Тъй като във фейсбук излиза точно като такова.
{pinterest.com}

Pinterest e място за споделяне,  събиране,  въздишки и много вдъхновение.Разполагате с дъска ,  или нещо като ваша папка,  в която да „забодете” своите интереси. Можете да споделята и пинвате всичко ,  което ви е направило впечатление в уеб пространството или да качите нещо свое.Разполагате с поддъски ( такава дума едва ли съществува). Всяка една всъщност е като папките ви в My pictures ,  но никога няма да се повреди или затрие.Не е подвластна на преинсталация.И винаги можете да й се насладите в моменти на определено настроение.
Като всяко ново нещо е много интересно.Особено за хората като мен ,  които харесваме визуалните изкуства.Разбира се,  че можете и да пишете коментари, да харесвате и най-хубавото е ,  че всяко едно изображение ,  което откриете в pinterest може да бъде презаковано или repin.Уникално приложение за изображения.Според всеки вкус,  стил,  разбиране.
Предлага ви се възможност да създавате бордове с вашите лични интереси.Можете да използвате и готови такива.Лично аз промених заглавията според предпочитанията и изображенията, които съм заковала там.
Другата чудесна опция на приложението е, че не е необходимо да изписвате източника на изображението, защото разполагате с pin бутон , който след извличане показва източника.Когато качвате своя снимка можете да изпишете copyright to, но така или иначе вие сте посочен като източник.

Ето я моята странна  дъска 


Адмирации към екипа на Pinterest.
Препоръчвам!

5 коментара:

traiana каза...

Благодаря ти! Научих още нещо ново! Хубава седмица!

traiana каза...

Много ми хареса и...дотук:) Само на наглийски ли е, защото нямам кой да превежда:)

september-silvia каза...

Полезна информация Лили,аз също много си падам по визуалното изкуство,самата аз рисувам от години ей така за кеф:)ще погледна Pinteresta:)))

Neizi_ss каза...

на мен ми хареса, ама га се засечем на линия ша ма образоваш :)

Lil каза...

E,то няма много за обеснения :) Ама щом се налага, ще разказвам - то удоволствието ще е мое :) Мцун!

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)