17.3.14

~ стъпка по стъпка ~

Да.Точно така се случва всичко. Стъпка по стъпка, бавно , с плахи погледи, но смели мечти. Мечтата приятели е една толкова силна емоция, една толкова голяма стъпка , но сбъдването й е в красотата на онези малки стъпчици , от които са ви излезли мазоли, от които ви боли като от нови обувки, от които се радвате .  Всяка малка стъпка е като прохождане. Ходене по ръба, по леда, достигане не онзи свой хоризонт , чиято дъга сте рисували мислено милиони мечтателни години.
А после.После е хубаво.Оглеждаш се плахо и се чудиш дали това е последната малка стъпка или винаги има още една по-малка, последна или може би поредна.
Низ от пълзене, влачене, голяма стъпка и още няколко по-големи назад.Танц от мечтани малки стъпки.Грациозни.Необмислени.Непохватни.Свободни.Чакани.
Стъпка по стъпка и си там!

"It doesn't matter how slow you go, as long as you don't stop"


Нашите малки стъпки.Стъпка по стъпка ни водят до онези малки победи , които ни карат да се чувстваме като големи победители.

~happydays~

4 коментара:

GMihaylov каза...

Strahotno Lili :)

Lil каза...

Благодаря :)

Neizi_ss каза...

Стъпка по стъпка - така е по-сладко, няма да е истинско ако е на куп и изведнъж ...изстрадано, мечтано, искано и чакано ... тогава му знаеш и цената

Lil каза...

Тази стъпка се брои за спъване ;) Но пак ще я извървим -обещала съм си.Сега имам ключодържател с моето име и друг ключ ;)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)