2.10.08

Негативното

Днес е ден ,в който просто ми е криво и ми е преляла чашката на търпението.В такива моменти няма кой знае какви алтернативи -или изпадаш в депресия ,или търсиш начини да се оттървеш от негативизма ,който те заобикаля и те бута в калта.
Всеки сам ,според собствените си виждания намира начина или по-точно избира от по-горе споменаните алтернативи.
Аз избрах да променя негативното си отношение към негативното и по-този начин да го прогоня,защото нервичките са ми кът.
Но някак си не мога да се оттърва от мисълта,че съм пропиляла толкова много време в угода на живо същество,което сега бих убила (колкото и грубо и деспотично да звучи).Не мисля да изпадам в подробности,че и блогът няма да ми стигне.Но си обясних за себе си ,че подобен вид хора си живеят в техния паразитен стереотип на живуркане и въобще не би ги трогнала хорската помощ и ответната тяхна неблагодарност!Но еййй всичко се връща и това ще ти се върне!
Ужасно жалко е да си мислиш,че си нещо повече от някого и да се наслаждаваш на комплименти и похвали от страна на хора,които и частичка истинско не са получили в живота си.Но то това е паразитът-храни се с всичко чуждо и съществува благодарение на другите.А още по-голяма е заблудата ,че си добър и видиш ли изглеждаш перфектно,само защото огледалото е с параметрите на собственото ти изедническо разбиране.Оооо великата заблуда!
Невинно е обаче (от паразитната страна разбира се) всичко що правиш и мислиш -уж за добро,ЧИЕ?
Статийката ми е мислено омотана и логически размотана-но нали аз си знам за какво става дума.
Дори мисълта,че съм се оставила (без да се осъзная в самото начало) такъв паразит и енергиен вампир да е в близкото ми обкръжение -ме побърква.
Кратко описание на паразитът-лъскава (доколкото е възможно )обвивка на отрепка и вътрешност на червей канибал!
Отврат!
Ненавиждам те!
Олекна ми!

2 коментара:

Aquawoman каза...

Мила, подобни ще има винаги около нас.
Лошото и лошите са част от света. Начинът да се съхраним е да държим негативните хора по-далече от себе си.
Поздрави :-)

Lil каза...

Напълно съгласна съм...само дето самата представа за съществуването на това животно ме изпълва с негативно...а т'фа точно паразитче се налага да го търпя всеки ден ,поради простата причина,че и на работа го уредих ....голяма съм глупачка.
И вземи си дай скайпа.Коментарите го удобрявам ,преди да се постнат,така че няма кой да ти го види.
Усмивки :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)