15.2.11

Cosmo style {принудително}

Написах статия за 14-ти Февруари тип Cosmo {или всичките му там женски списания}. Не бързайте сега да ме линчувате- беше си по принуда - за едно онлайн списание.Публикувам я, защото всъщност ми харесва.Толкова е напудрена и анти-me , че направо се кефя на себе си.Когато човек пише по принуда се изумява от собствените си умения.А и кой знае, може някой да намери нещо за себе си в нея- но за следващия love {single} ден.Споделила съм мнението си за вчерашния ден много пъти и именно поради несъгласието ми с толкова дантелена показност , публикувам статията днес.

14 НЕсъвета за вашия Свети Валентин!

Обичайте се!


Наближава 14-ти Февруари и ти искаш да си перфектната половинка.Планирай , усмихвай се и бъди готова за всичко, защото мъжете са изобретателни точно, когато не очакваш.Това не означава, че трябва да скриеш трепетното очакване , изненадите и секси бельото.Подготви се и не си спомняй за миналия Ден на влюбените, за да не се окаже, че му споделяш за онази среща с русия ти колега.
„Начертай” план с изненади или не прави нищо , в случай че връзката ви не е в толкова напреднал план , че да си подарявате сърчица и валентинки.Не бъди прибързана и се постарай да бъдеш себе си.В никакъв случай не бъди момичето с рошавата коса и широка пижама.Опитай се да привлечеш вниманието му преди празника, за да му загатнеш предстоящите интимни моменти.Ние ще ти помогнем с няколко НЕсъвета, които ще те наставляват в мисията ти „Перфектен Свети Валентин”.
Не му натяквай , че след седмица е 14-ти.Той знае и отдавна обмисля какъв подарък би те зарадвал.Още повече, че ще му бъде много неприятно да му напомняш; това му подсказва , че имаш мнение за него като за несериозен и отнесен.
Не му разказвай за отминалите си преживявания свързани със Свети Валентин.Той предполага , че си имала страхотни моменти и спомени и ще се опита да остави в теб незабравима следа от вашия общ празник.Няма да му е приятно да се състезава с изминалите ти преживявания, но това няма да случи, ако не знае за тях.
Не разпитвай приятелите му за неговите предишни празници.Той знае , че ще го направиш и дори разчита на този ти ход.Това ще му докаже, че се интересуваш от него и навиците му.
Не променяй тотално външния си вид.Не е необходимо да се появиш с нов цвят на косата, скъсена прическа и чисто нов гардероб.Той те харесва и по пижама.Бъди гаджето му , с което е пил капчуино на 13-ти.Малко по-разкрепостен грим и облекло не са новаторство, но не прекалявай.
Не го питай какъв подарък иска.Ще сринеш егото му и ще му покажеш , че не си спец по изненадите.
Не му купувай бельо със сърчица или купидончета.Той не обича сладникавите намеци и определено е мъж.Не го забравяй. Не му подарявай и възглавнички, рамки за снимки или песен.Може да го приеме за прекалено настойчив жест , който му подсказва подканване за обвързаност.А той обича и държи на свободата си.
Не отлагай момента , в който да му покажеш колко държиш на него и на всяка част от тялото му.И все пак не избързвай , за да не оставиш в него лошото впечатление за лесно спечелена победа.
Не разчитай на комедиен филм и пуканки.Той ще го приеме, но определено няма да е много очарован.
Не питай майка му какъв размер пуловер носи!Не е Коледа, а и би трябвало да знаеш.
Не готви , ако не си абсолютно сигурна в кулинарните си умения.
Не прекалявай с алкохола и тежките храни, защото вечерта съвсем не приключва с вечерята.
Не му предлагай шумно парти с твоите приятели като алтернатива за празника.
Не забравяй , че и утре може да бъде Свети Валентин.Обичай го всяка минута независимо от повода или датата.
Не забравяй да се усмихваш, да бъдеш себе си.Не пропускай да се насладиш на всяка една минута от вашия празник.
Пожелаваме ти незабравим празник!Обичайте се!

Последната фраза е моето пожелание за Вас!

3 коментара:

Анонимен каза...

Бубка, всичко е индивидуално. Има елементи, които ще умрат от кеф да облекат гащи с купидони :))))

"Не отлагай момента , в който да му покажеш колко държиш на него и на всяка част от тялото му." - Бубееее, палавнице :)))))

أمل каза...

А пък има и мъже, коието ще те разцелуват от кеф, ако предложиш парти вместо да сте тет-а-тет :D

Unknown каза...

:))) Наистина много "Космо" стил, не ми се връзва точно с представата, която съм си създала за теб :) Но и предвид това, че отдавна съм забравила какво е "първа среща" тръпката и емоциите около нея ... сигурно много девойки биха ти били благодарни за съветите! Поздрави Лили!

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)