26.3.09

И сънищата имат пози


Здравейте :)

Нещо веселко по време на натоварения работен ден.

В пощата на абв винаги идват какви ли не спам-съобщения,но нито едно не ме е веселило така.Обикновено ги трия на момента,но в това се зачетох,защото ми се видя малко по-смислено от останалите,а и беше на български език.

Оказа се,че е игра за сънища.

Ето моят резултат:

Свит на кълбо


Благословена усмивка, свити колене и ръце положени пред главата: това е позицията на ембриона или поза „свит на кълбо”. Сънят в тази поза означава бягство към безгрижните времена, когато сме били все още в топлото и сигурно убежище на майчината утроба. Тази позиция за сън е най-популярна – почти 41% от всички хора я предпочитат. Позата, напомняща за малко сладко мече, е предпочитана повече от жените, отколкото от мъжете. Всъщност, два пъти повече е броят на жените, които обичат да заспиват в тази поза. Нека видим, има ли тя нещо общо със същността на личността им?
Хората, които предпочитат съня в подобни пози, на пръв поглед са твърди по нрав, излъчват сила и увереност, но дълбоко в себе си са чувствителни и уязвими. Затова, момичета, бъдете наблюдателни за начина, по който спи човекът до вас? Ако заспива в поза на бебе всяка нощ, то той не е чак толкова силен и непоклатим, колкото претендира и му се иска да бъде. Не би трябвало да се изненадвате, ако го хванете да гледа романтични филми с носна кърпичка в ръка.
Ако сте необвързан/а и един ден се озовете в прегръдките на непознат, наблюдавайте нейния/неговия начин на спане! Този човек може и да не е толкова силен и самоуверен, колкото демонстрира, че е.
Всичко това се основава на факта, че хората, които спят свити на кълбо, са доста срамежливи. Помнете: самоуверен великан или ледена кралица – няма никаква разлика! Няколко приятни часа с чаша подходящо вино биха могли да разтопят и разнежат всеки от тях!
Тук е мястото да отбележим: подходът към предпочитащите подобна поза за сън, трябва да е задължително деликатен и внимателен, тъй като те се нуждаят от време, за да започнат да се доверяват и отварят за света и хората около себе си. Затова подхождайте внимателно с всички, които „спят на кълбо”! Ненатрапчива романтична вечеря, кино, пица или сладкиш са правилния път към сърцето на ембриона!
Трябва да знаете, че когато човекът, спящ на кълбо, веднъж стане ваш, вие бързо ще успеете да приемете и свикнете с неговите разбирания за сигурност, интимност, щастие. Тези, които спят на кълбо, се чувстват най-добре на меко легло, като Дормео Мемори, и при възможност топло завити с мериносова вълна. Те спят приятно унесени, сякаш се носят нейде из облаците, сънувайки любимите си и незабравими гозби и сладкиши, приготвени, разбира се, от майките им!
Ако и вие искате да разберете вашия резултат,нашравете го тук

2 коментара:

Aquawoman каза...

Последните две :)) Но така и не разбрах какво показват от имейла, който ми пратиха :))
Добро утро и красив ден, Бубка !

Lil каза...

Добро да е утрото ,макар и нервно заради гадно-натоварения трафик в София.
Но все пак усмивки :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)