15.8.10

Свят ден!

Днес е Успение Богородично!
Голям празник и свят ден за моите приятелки.Те са само 3 , но са най-верните  и най- големите.Обичам Ви!
Муцка, днес имаш юбилей!Пожелах ти всичко от сърце и ти го пожелавам отново.Благодаря ти за всички години , през които си била неотлъчно до мен.Пожелавам на всеки да има такъв приятел до себе си!Обичам те Муце!
Мимка , днес имаш двоен празник:Имен ден и рожден ден на любимия човек!Нека от днес започне онази част от живота ти , за която винаги си мечтала!Желая ти любов и спокойствие.Винаги да си онази приятелка, която познавам от дете и с  която сме минали през какво ли не.Обичам теее!!!
Фифче, днес е твоят ден!Онзи специален ден, който ти носи огромна надежда, смисъл , вяра и красиво бъдеще!Пожелаваме ти с Васко от все сърце онова  , което бленуваш толкова силно да се сбъдне!И то ще се сбъдне!Днес се моля за Вас и давам цялото си сърце за Вашето щастие!Нека днес е денят, който ще запомниш и споменаваш години наред!Благодаря ти за всички емоции, усмивки и прекрасни моменти!Обичам те приятелко!

Днешния ден свързвам с майките!Благодаря на Мама за всичко и да Прощава всички мои грешки!Обичам си те Мем!

Хора, моля Ви , поне един ден (дори и да не е днес) се усмихвайте и нито за момент не мислете за нещо лошо, отрицателно или зло!

Честит Имен Ден на всички именици!


4 коментара:

september-silvia каза...

Честит празник Лили!

Lil каза...

Благодаря ти Силви :) Честит празник на теб и цялото ти семейство :)

Neizi_ss каза...

Да ни закриля Божията майка, да ни напътства и да ни дари със здраве! Благодаря, Лили за милите думи! Всъщност БЛАГОДАРЯ не е достатъчно силно, за да изрази емоцията ми и чувствата ми! Обичам те Смиф!

Майкъл каза...

15 август е и рожден ден на Любимеца на народа, г-н Митьо Пищова. Да е жив и здрав, все така да ръси идиотизми, предизвикващи неистов кикот. Имам слабост към подобни лица, развеселяват ме, ето сега с нетърпение чакам да се върне в ефир Шоуто на проф. Вучков.
Извинявайте, че така влизам на абордаж в блога ви, но кликнах върху "следващ блог" и се оказа, че сме съседи :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)