16.11.11

Causa Perduta

Отново Англия.Отново и все още има на какво да се възмущавам, радвам, усмихвам , цупя или да споделя.Мислих дали да преместя всички чаени писаници в отделен блог, но ми се стори прекалено локумено.Имам си място за споделяне [т-у-к] и тематиката си е само въпрос на мой избор, настроение и емоции.Включвам и преживелиците, защото те са ми най-шарени, запечатани, цветни и доста често дъждовно-влажно.[добре че не се чувствам като охлю-бохлю].
А всъщност става дума за магарета.Не за мъже, дами ;) А за магарета.Не наш Марко , или Цона , а  едни такива от оня свят....вече доказвам "прикритата си лудост".Ама нейсе има и такива.Виждам едно такова+causa perduta . И ще ви го покажа.

Споко, не е живо- макар и да си има самарче!
А всъщност това е витрина на магазин.И то не какъв да е магазин , а second hand.
И не това е фрапиращото.Едно  магаре на витрина не би могло чак толкова да ме трогне, че да се разпиша по сред нощите[дописвам сутринта].То това магаре не е там случайно.Има си кауза, която у дома наричаме causa perduta.Прочетете си я сами...мен все още ми е трудно да се оправя с превода ( не технически , разбира се)!


Е хубаво....имало и магарешки рай.Възможно е.Ама да спасяваш баш тоя рай ....купи си нещо и предостави спокоен небесен живот на магарето.Хъх!
Много ясно, че не ми го побира главата.Що за кауза бре англичанино?!Питам и отговор не искам.
В интерес на истината магазинчето е много приятно и перфектно декорирано.Но до тук.Нищо няма да си купя, дори в началото си мислех , че е някой изчанчен бутик.А то к'во било.Хайде сега си представете този същия магазин на Вишотка.

Хубава седмица!!!

4 коментара:

Valkocompany каза...

Ее,чаеният сервиз става :)Сигурно струва 2-3 паунда :)

Lil каза...

Хахахаха!Ще удари към 25 ;) Този е от старите, тоест скъп.Но да прав си , става :) Дууре, че не пием чай ;р

Николай Григоров каза...

Аз в момента съм на вълна магаре, пиша за едно :))) !

Христина Чопарова каза...

Лилко, иде Коледа, бе :))
Магарцето не е там случайно - или се продава, или е превантивен реквизит :)))))

Ники, твоето е по чудомировски очарователно, хаха :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)