15.12.09

Коледно настроение

Коледното настроение го гепах за ботуша веднага след като преобразих хедъра на блога.Тази картинка ме усмихна много и повдигна заспалия коледен дух в мен :)
А не бива!Коледа е скоро.Хубаво е да мислиш за нея,за уюта който създава и за топлите семейни вечери.Доскоро не бях особено екзалтирана ,а и забелязвах ненагласата измежду роднини,приятели,познати -измежду хората на улицата.Липсваше ми онзи пламък в очите и сърцата ,който съм свикнала да виждам и усещам с приближаването на Празниците.Не знам защо се получава така,но наблюденията ми са ,че явлението е масово.Не ми харесва.
Ако все още някой не се е потопил в Коледното настроение се надявам,че този весел танц  ще съживи онова пламъче и ще усмихне много хора.Мен ме усмихна :)


11 коментара:

Румяна Попова каза...

Имах нужда благодаря Лили!

Владимир Кабрански каза...

:)

Aquawoman каза...

Бубка, мен пък ме хвана рано таз година :) Малко тъжно е, че чакаме празниците толкова дълго, а те минават за една седмица.
Усмихна ме с картинката. Целувам те! {}

Neizi_ss каза...

А Дани при мене празника продължава докат изфърля елхата :) И понеже тая година я сложих още в началото на месеца ..сигур по-рано от края на януари нема си отиде =) вярно още не съм си украсила дръвчето ...ма и така ме радва едно такову зеленичко :) Муцоранке ..утрепа сома ... с тия крака стърмащи от коминя ... с еднакъв успех могат да са моите, твоите и на всеки друг ...и да бъркаме там да си намерим подаръците :)

Maria Pepeldjiyska каза...

Желая ти весело суетене покрай празниците !
И шеметни Коледни купони....
И много усмивки !
Пепеляшка

Anito каза...

Весели празници!

Dani каза...

такива дребни неща ме усмихват.И моя Коледен дух спи още в мен,а и не го виждам у хората около мен,независимо от украсата ,която сложих отдавна,но се надявам ,че такива "намигащи дреболии"ще ме накарат да се усмихвам.Поздрави:-)

MadWizard каза...

Още малко...
Не остана!

Весели празници на всички ви!

Preor каза...

Много малко му трябва на човек :-)
Мерси за усмивката :-)

Chiges каза...

Усмихна ме и мен :).
Днес ми беше много смачкан ден и определено бях от хората без пламък в очите.
Хубави празници!

Omnia каза...

:))
усмихва ами- че ако добавиш и една две коледни песнички бетер зареждане с много коледа и много настроение става;)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)