6.5.09

Ех ,спомени...

Пия си кафенцето и благодарение на Фифка махнах малко прах от снимките из дисковете от различни места,които съм посетила.Жалко,че по това време не съм разполагала с личен дигитален фотоапарат.Ех,ако имах сигурно нямаше да ми стигне мястото и в новия компютър да си побера всички снимки.Разглеждам и всяка една емоция изниква като филмова лента пред очите ми.Смях се много на някои комични снимки,защото си спомних как са снимани и какво точно се е случило до най-малкия детайл.Преди предпочитах хартиените снимки и още ги харесвам и имам много албуми.Но вече като че ли повече свикнах с дигиталния вариант.
Още от сутринта се ядосвам,че изпуснах момента да снимам как въздушния парад по повод празника на Българската армия мина на 50 метра от прозореца ми.Кофти,нямах батерия на фотоапарата.Но тези моменти не съм ги пропуснала :)


В Burgess Hill,South Sussex UK-демек в Англия посрещат и изпращат с усмивка и мръвка.




После те грабват на разходка из Барйтън и се омагьосваш от океана и кафенетата край морската алея :)


Разхождат те из града и те водят на задължителния Коледен пазар,заради огромните намаления :) Топличко е и приятно.Обичам да пазарувам :)




В Modena ,Italy-Италия отивам по работа и се наслаждавам на дизайн и красоти,за които и не съм си ,мечтала.Разглеждах с отворена уста 3 етажния шоурум на фирмата,за която работя :)


После разглеждах това :)



И накрая си почивах в хотел на хълма на Модена с изглед към лозята и типичните винарнски изби :)



Букурещ ми беше като втори роден град за около 3 години.Все бях на път :)




А в Москва се радвах на снега,който не е на буци,а е ситен като пясък.Макар и да беше -26 градуса -беше страхотно преживяване :)























Ехх...спомени,спомени .... :)



10 коментара:

Neizi_ss каза...

Муцорано - страхотна е идеята за спомените в кадър :) Позволяваш ли да я ползувам :)
По понятни причини ша меразбереш що най- ми ареса фотото насандъчето с тиминужки :)

Lil каза...

Ха-ха ,тя идеята дойде от теб миличка като споменахме снимките от Италия.Няма защо да ми искаш разрешение ми давай със своите спомени,ще чакам с нетърпение и ще гледам с кеф :) Тези теменужки са пред един хотел в Бергамо ,Италия :)Имам още красиви изгледи оттам :)

Ivolina каза...

Прекрасни снимки и прекрасни спомени. Искам и аз да отида някъде. Да видя свят, но уви няма шанс това да стане.
Лили, видях, че си сложила линк към наградата ми. Благодаря ти. Запиши се към поста. Нощес като го писах съм объркала ностройките. И ако някой ми каже как да го закова най-отгоре този пост ще съм му страшно благодарна.

Lil каза...

Благодаря ти Деси :)Разбира се,че ще отидеш-не се притеснявай :)
Ще се запиша,ако вече си позволила коментарите.
Писала съм ти и-мейл как да го сложиш най-отгоре :)Провери с пошата :)
Усмивки :)

Aquawoman каза...

Колко много сте писали днес. Прибрах се след 4 часа отсъствие и в половината ми любими блогове има нови неща.
Аз пък още съм за хартията :-).Не че за по-лесно не качвам снимките на дискове, но си умирам да се заровя в старите кутии и да премятам черно-бели спомени. По ми е драго.
Снимките горе ми спомниха старата ти визия-като блондинка и се замислих как ти отива повече. Руса си много сладникава, като брюнетка имаш по-сериозно излючване, но аз те харесвам руса :)
А между другото ми дойде една идея за нова игрица-всеки да покаже най-забавните и смешни снимки от детството си. Сигурна съм, че ще има големи кодоши :)) Ако си навита, може по-нататък да го направим, само трябва да занеса скенера ми на чичо доктор, че нещо му става напоследък.

Lil каза...

Ооо,никакъв проблем за снимките от черно-белия,детски архив :)Имам няколко :)Скроо си ги донесох от Хасково.Моят и той не е включен,ама ще го ръгна у компа и ще се посмеем заедно :)
И..не се харесвам руса и не съм брюнетка-с чисто черна коса съм си!
Цуфки Бубе {}

Neizi_ss каза...

Аааааааааа - сига ша ма карате да ходя до баба да си търся детските снимки - да видите що е то козуначна кифла ...кръгло с леко чипо носле :) и кордели - хихихи ...това ми хареса - в първия свободен ден - демек петък ша отида до баба да си намеря снимките :)

Iliana каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Iliana каза...

Лили, пак ме връщаш назад във времето. И аз имам много снимки от много места, но скоро не съм ги разглеждала. А идеята за играта е много добра. :)

Lil каза...

Ех момичета как ви се радвам само :)
Да нека отваряме прашните албуми и да показваме кви сме били образи.Мисля си,че това ще зареди всяка една от нас с много положителни емоции и съкровени спомени :)
А кой се е самоизтрил-да си казва веднага?
Усмихнат ден на всички :)

Публикуване на коментар

Hello, say something or just give me a smile. Kidness is essential.Thanks and enjoy your stay :)